ATEN 8-port KVM över IP Switch, 19″ LCD, USB, PS/2, VGA, svart US *AG*

ATEN 8-Port PS/2-USB VGA LCD KVM over IP-switch med kedjekopplingsport och stöd för USB-kringutrustning CL5708I (US Tangentbord), svart


CL5708I Slideaway™ LCD KVM-switchn är en styrenhet som tillåter åtkomst till flera datorer från en enda PS/2- eller USB-konsol av KVM-typ (tangentbord, video och mus). En enda CL5708I kan styra upp till 8 datorer. Upp till 15 ytterligare KVM-switch kan kedjekopplas till CL5708I, så att upp till 128 datorer kan styras från en enda KVM-konsol.


CL5708I LCD KVM-switchn är en IP-baserad KVM-styrenhet som tillåter operatörer att övervaka och komma åt flera datorer lokalt och avlägset. Fjärranvändare kommer åt brytarna via internet genom en webbläsare som använder TCP/IP för fjärrkommunkationsprotokoll. CL5708I stödjer upp till 32 samtidiga användarinloggningar för datoråtkomst via en buss. En inbyggd funktion som liknar ett chattprogram online – meddelandetavlan – låter dem kommunicera med varandra. Möjligheten att dela information i realtid låter dem gemensamt hantera installationen på ett smidigt och effektivt sätt.


CL5708I erbjuder platsbesparing, strömlinjeformat tillvägagångssätt för KVM-anslutningsteknologi genom integrering av ett tangentbord, en 17” eller 19” LED-bakgrundsbelyst LCD-skärm och en pekplatta i ett 1U-rackmonterbart glidande hölje. Dessutom har CL5708I en modulär design och KVM-delen kan avlägsnas från brytardelen för enkelt underhåll och smidig reparation.


Bland de grymma funktionerna i CL5708I tillhandahåller Panel Array-läget möjlighet att övervaka videoutmatning från servrarna i installationen, medan funktionen Mouse DynaSync™ automatiskt synkroniserar den lokala och avlägsna muspekarens rörelser för perfekt inriktning oavsett vilka serverns musaccelerationsinställningar är.


CL5708I stödjer de säkraste protokollen, t.ex. TLS 1.2-kryptering för webbläsaren och RC4-kryptering för säker tangentbords-, mus- och videodataöverföring. CL5708I stödjer även autentisering och auktorisering via auktoriserade tredjepartsservrar, såsom RADIUS, LDAP, LDAPS och MS Active Directory, för enklare och mer effektiv användarhanteringsintegrering.


• Exklusiv LED-lampa – designad av ATEN för att lysa upp tangentbordet och pekplattan för att tillhandahålla belysning i mörka miljöer
• Integrerad KVM-konsol med 17″ eller 19″ LED-belyst LCD-monitor i ett Slideaway™-hölje
• 1 fjärrbuss för KVM över IP-åtkomst tillåter IT-administratörer att fjärrövervaka och styra upp


ARTNR CL5708IM-ATA-XG/US

ATEN 8-port KVM över IP Switch, 19″ LCD, USB, PS/2, VGA, svart US *AG*