Boya 2.4G Mini Wireless Microphone black


Boya 2,4G Mini Trådlös Mikrofon Svart


BOYA BY-M1LV är designad för mobila enheter och är en otroligt lätt, ultrakompakt, lättanvänd trådlös mikrofon som levererar detaljerat, exceptionellt ljud.

I den här serien finns det två olika mottagare. Med en MFi-certifierad Lightning-utgång är BY-M1LV-D-mottagaren designad för Apple iOS-enheter. BY-M1LV-U-mottagaren har en USB-C-utgång, vilket gör den kompatibel med Android-smarttelefoner, surfplattor och andra enheter med USB-C-portar.

Med sin inbyggda rundstrålande mikrofon, fångar clip-on-sändaren BY-M1LV-TX kristallklart ljud från alla håll. Genom att använda den banbrytande tvåvägsljudtekniken med övervakning av öron återgång kan användare justera uttalet när som helst under inspelningen och justera ton, hastighet och intonation i realtid.

Med förstärkningskontroll, hörlursvolymkontroll och mute-funktion har du helt kontroll över ditt ljud. En full strömladdning kan ge 6 timmars batteritid, så du kan skapa innehåll utan att oroa dig för ström. BOYA BY-M1LV-systemet är en utmärkt lösning för livestreaming, innehållsskapande, mobil journalistik och mer.


ARTNR BOYA10199

Boya 2.4G Mini Wireless Microphone black