HyperX Armada Gaming Mount Addon


Distribuera din Armada! HyperX Armada Gaming Mount Addon är en extra arm för användning med Armada skrivbordsfäste. Den är kompatibel med alla HyperX-skärmar och de flesta skärmar som använder VESA 75 mm och 100 mm mönster. Fäst armen på baksidan av monitorn, montera den på ditt Armada skrivbordsfäste, och presto, din ergonomiska multi-monitor battlestation är redo för action. Varje metallarm är stabilt konstruerad och kan stödja monitorer upp till 32 tum i storlek och 20 pund i vikt. När du har monterat dina bildskärmar kan du rotera, luta, placera och svänga din uppsättning bildskärmar till ditt hjärta. Armada-systemet med armar, fäste och bildskärmar är den perfekta modulära lösningen för spelare, kodare, handlare och kreatörer som behöver tillgång till en mängd visuell information med ett ögonkast.

Fungerar med HyperX Armada Single Gaming Mount
Armada Gaming Mount Addon är en tilläggsarm som passar skrivbordsfästet på Armada Single Gaming Mount. Armarna passar alla HyperX-skärmar och de flesta skärmar med VESA 75 mm och 100 mm mönster.

Snabb och enkel installation
Att fästa en bildskärm är enkelt, använd helt enkelt den medföljande insexnyckeln och skruvarna för att fästa bildskärmen på den förmonterade VESA-plattan.

Överlägsen metallkonstruktionskvalitet
Anförtro inte din bildskärms säkerhet åt tunna plastarmar! Armada-armar är solid konstruerade av slitstark metall och stödjer monitorer upp till 32 tum och 20 pund.

Optimera ditt skrivbordsutrymme
Armada-fästet och armarna hjälper till att minimera bildskärmens fotavtryck genom att höja dina skärmar så att de är ur vägen. Återta skrivbordsutrymmet så att du kan använda det för utrustning, plyscher eller tillbehör.

Mycket anpassningsbar
Skapa din egen imponerande uppsättning skärmar. Med Armadas ekosystem med armar, fäste och monitorer har du enkel tillgång till all visuell information du behöver för att uppnå ditt bästa.

Fullt justerbar
Vrid, placera, rotera och luta dina skärmar för att passa din egen personliga komfort och ergonomi.


ARTNR HX-0144

HyperX Armada Gaming Mount Addon