HyperX Armada Single Gaming Mount

”HyperX Armada Single Gaming Mount innehåller ett skrivbordsfäste och ergonomisk arm för att montera din bildskärm. Den är kompatibel med alla HyperX-skärmar och de flesta skärmar som använder VESA 75 mm och 100 mm mönster. Fäst helt enkelt armen på baksidan av monitorn, montera den på basen och du kan rotera, luta, placera och svänga dina monitorer så att du vill. Metallarmen och basen är solidt konstruerade och kan stödja bildskärmar upp till 32 tum i storlek och 20 pund i vikt. ”Om du är en mångsysslare som behöver flera skärmar, har skrivbordsfästet plats för upp till 4 armar. När du har monterat dina bildskärmar kan du rotera, luta, placera och svänga din uppsättning bildskärmar till ditt hjärta. Armada-systemet med armar, fäste och bildskärmar är den perfekta modulära lösningen för spelare, kodare, handlare och kreatörer som behöver tillgång till en mängd visuell information med ett ögonkast.


Kompatibel med HyperX Armada-skärmar och andra skärmar
Armada-armar är kompatibla med alla HyperX-skärmar och de flesta skärmar med VESA 75 mm och 100 mm mönster.


Snabb och enkel installation
Använd helt enkelt de medföljande verktygen för att fästa en display på den förmonterade VESA-plattan. Skrivbordsfästet stöder 4 armar och displayer.


Överlägsen metallkonstruktionskvalitet
Anförtro inte din bildskärms säkerhet åt tunna plastarmar! Armada-armarna och skrivbordsfästet är solidt konstruerade av slitstark metall och stödskärmar på upp till 32 tum och 20 pund.


Optimera ditt skrivbordsutrymme
Armada-fästet och armarna hjälper till att minimera bildskärmens fotavtryck genom att höja dina skärmar så att de är ur vägen. Återta skrivbordsutrymmet så att du kan använda det för utrustning, plyschar eller tillbehör.


Mycket anpassningsbar
Skapa din egen imponerande uppsättning skärmar. Med Armadas ekosystem med armar, fäste och monitorer har du enkel tillgång till all visuell information du behöver för att uppnå ditt bästa.


Fullt justerbar
Vrid, placera, rotera och luta dina skärmar för att passa din egen personliga komfort och ergonomi.”


ARTNR HX-0143

HyperX Armada Single Gaming Mount