HyperX Cloud Orbit S HX-HSCOS-GM/WW

HyperX Cloud Orbit S bygger en värld av ljud omkring dig med Audeze™ plana magnetiska drivrutiner och Waves Nx™ huvudspårning och 3D-ljudteknik. Få äkta fördjupning eftersom huvudspårningsteknik spårar ditt huvuds position nästan 1 000 gånger i sekunden för att stabilisera ljudbilden och placera dig i mitten av din egen personliga tredimensionella ljudatmosfär. ”Denna högre nivå av realism förstärks av den hisnande klarheten och otroliga precisionen som levereras av de 100 mm plana magnetiska drivrutinerna. Headsetet innehåller tre löstagbara kabelalternativ, så att du kan slutföra din dröminstallation med den ultimata 3D-ljudupplevelsen, oavsett om du spelar på PC, Xbox One, PS4™ eller mobil



Audeze™ plana magnetiska drivrutiner
Genom att använda ultratunna högtalarmembran och kraftfulla magneter minimerar det supersnabba frekvenssvaret distorsion och tar ljuduppsänkning och klarhet till en annan nivå.



Waves Nx™ helt uppslukande 3D-ljud
Det digitala ljudbehandlingskortet kommer att emulera tre dimensioner av ljudlokalisering så att du får mer exakt ljudpositionering.



Waves Nx™-huvudspårningsteknik
Cloud Orbit S spårar de minsta huvudrörelserna nästan 1 000 gånger i sekunden för att ge total nedsänkning eftersom huvudspårningstekniken stabiliserar ljudmiljöer i spelet för att leverera exakt ljudlokalisering. Detta gör att du kan höra ljud i spelet i sin mest realistiska form.



Avancerad ljudanpassning
Kalibrera 3D-ljudinställningar till dina individuella mått, ställ in och ställ in ett virtuellt rum för att få den atmosfär du vill ha, och välj från inbyggda EQ-profiler i den lättanvända HyperX Orbit-mjukvaran.



Löstagbar brusreducerande mikrofon med popfilter
Mikrofonpopfiltret minskar poppande ljud och mikrofonen kan placeras precis som du vill ha den. Du kan enkelt ta bort mikrofonen när du är klar med spelandet och bara vill lyssna på musik.



Tre löstagbara kabelalternativ för kompatibilitet med flera enheter
Detta mångsidiga headset kommer med USB-A, USB-C och 3,5 mm (4-poliga) kablar för den ultimata 3D-ljudupplevelsen, oavsett om du spelar på PC, Xbox One, PS4™ eller mobil.



Inbyggda ljud- och mikrofonkontroller
Bekväma kontroller på vänster öronkåpa låter dig snabbt ändra 3D-ljudinställningar, EQ-profiler, justera volymen och stänga av mikrofonen.”


ARTNR HX-0070

HyperX Cloud Orbit S HX-HSCOS-GM/WW