Mikrotik Chateau LTE12 introducing the ultimate home AP w LTE support

MikroTik Chateau LTE12 – Trådlös router – WWAN – 5-portar – GigE – 802.11a/b/g/n/ac – Dual Band

Låt oss inse det – de flesta standardrouters kan inte riktigt tillfredsställa den extremt olika kundbasen – de saknar antingen funktioner, användarna vill ha mer hastighet och högre vinst, priset är för högt eller de ser konstiga ut. Vi bestämde oss för att ta alla aspekter som är viktiga för de flesta hemanvändare och skapa en enda enhet som gör dem glada – det här är MikroTik Chateau.


Det är en höghastighetsåtkomstpunkt med dubbla band med CAT12 LTE – för riktigt snabbt internet var som helst och när som helst. Men LTE är inte det enda alternativet – Chateau har också 5 x Gigabit Ethernet-portar och en USB-port i full storlek.


Stark dual-chain dual-band 2,4 / 5 GHz trådlös för samtidig täckning löser de flesta störningsproblem i en trång miljö. Till exempel kan en klient samtidigt använda 2,4 GHz-kanalen för alla mobila hushållsenheter och reservera 5 GHz-kanalen för uppgifter som är känsliga för paketförlust – till exempel streaming av högkvalitativa videor.


Inte bara vår RouterOS-programvara har robusta säkerhetsalternativ, vi fokuserar också på produktionssäkerheten. Det finns ingen outsourcing, varje enhet är monterad i våra lokaler och alla komponenter kommer från ansedda, betrodda partners – som Qualcomm. Vi samarbetar med europeiska lagstiftare och arbetar hårt för att säkerställa att alla nödvändiga säkerhetspolicyer följs. MikroTik handlar om smidigt, långsiktigt samarbete utan överraskningar.


Nå hastigheter på upp till 600 Mbps med operatörsaggregering, eftersom CAT12 tillåter enheter att använda tre band samtidigt. Det är en stor fördel när det finns många LTE-användare i området. Chateau LTE12 ger bättre respons i en trång miljö och högre effektivitet för svagare signalsituationer på landsbygden.


Beroende på tjänsteleverantör har vi sett internethastigheten fördubblats på landsbygden efter byte till operatörsaggregering, så det finns ingen anledning att vänta på kabelnätverksutvidgningar.


ARTNR MKT-10236

Mikrotik Chateau LTE12 introducing the ultimate home AP w LTE support