Raspberry Pi 400 Computer Kit, SWE keyboard layout

Raspberry Pi 400 KIT svensk layout, komplett kit med mus och tangentbord, vit


Raspberry Pi 400 har en fyrkärnig 64-bitars processor, 4 GB RAM, trådlöst nätverk, dubbelskärmsutgång och 4K-videouppspelning, samt ett 40-stifts GPIO-huvud. En dator inbyggd i ett snyggt och bärbart tangentbord.


Raspberry Pi 400 har ett specialbyggt kretskort baserat på Raspberry Pi 4. Raspberry Pi 400 har samma kraftfulla processor och har specialdesignade terkyllösning för att hålla din dator sval och tyst även när den får jobba. GPIO Pinsen är fortfarande tillgängliga, så om du vill utforska bortom standard uppsättningen kan du ansluta komponenter och testa dina projekt.


Raspberry Pi 400 är det perfekta upplärningsverktyget för studenter i alla åldrar. Låg kostnad och bärbar, den är idealisk för hemstudier och för undervisning i datorkoncept som programmering, fysisk dator och nätverk. Medföljande i detta kit: Tangentbord med svensk layout Raspberry Pi 400 moderkort med 4GB i RAM Mus Strömsladd/Adapter HDMI sladd för anslutning till skärm SD kort förladdat med Raspberry Pi OS Officiella Raspberry Pi Beginners Guide


I kittet medföljer:
Tangentbord med svensk layout
Raspberry Pi 400 moderkort med 4GB i RAM
Mus
Strömsladd/Adapter
HDMI sladd för anslutning till skärm
SD kort förladdat med Raspberry Pi OS
Officiella Raspberry Pi Beginners Guide


ARTNR RPI-PI400SWE

Raspberry Pi 400 Computer Kit, SWE keyboard layout