Technaxx Foldable 100W Solar Panel with charge controller

Technaxx Hopfällbar solpanel, 100 W, svart


Vi presenterar vår hopfällbara solpanel – designad med bärbarhet och bekvämlighet i åtanke, perfekt för alla dina utomhusbehov, från camping till trädgårdsarbete. Dess lätta design och utskjutande stödben gör den enkel att sätta upp och bära, medan dess effektiva monokristallina solpanel med en verkningsgrad på upp till 16,69% säkerställer utmärkt prestanda även i låga irradiansmiljöer.


Dessutom är denna solpanel tillräckligt mångsidig för att ladda olika batterityper. Med sin förmonterade laddningskontroll med LCD-display och 4-stegs PWM-laddningshantering kan du vara säker på att dina enheter får en säker och pålitlig laddning. Dessutom gör de två USB-utgångarna det enkelt att ladda din smartphone eller surfplatta när du är på språng.


I paketet hittar du allt du behöver, inklusive en 100 W solpanel, en 10 A laddningskontroll och en 1,5 m adapterkabel (MC4 till terminaler). Och med en vikt på bara 8,2 kg och dimensioner på 57 x 53,5 x 6,6 cm (hopfälld) och 107 x 57 x 4 cm (utfälld) är denna solpanel tillräckligt kompakt för att få plats i din bils bagageutrymme eller husbil.


Skaffa din hopfällbara solpanel idag och njut av naturen till fullo!


ARTNR TECH-370

Technaxx Foldable 100W Solar Panel with charge controller